California

LA: 22:15
Norge: 07:15 

Nå har jeg endeligt fått koblet til internettet på dataen! 

Dag 1:

Flyturen bort til Los Angeles gikk utroligt fort! Det tok ca. 2 timer og 20 min fra Gardermoen til Paris, så måtte vi små løpe bort til det neste som skulle ta oss videre til Los Angeles, den flyturen tok 11 timer og 40 min. Når vi kom frem til campuset ble vi delt inn på rom, vi fikk velge romkamerat selv. Etter det så slappet vi bare av og snakket med de andre. Klokka fem så var det middag, da fikk vi noe skinke tror jeg som ikke smake helt godt. 
Dag 2:

Dagen startet me av jeg sto opp klokka halv 7, gikk og spisete frokost klokka 07:10. Til frokost var det pannekaker, bacon, eggerøre osv. Etter frokosten så tok vi en test for å finne ut hvilket nivå vi er på i engelsk. Testen varte i ca. 2 timer og den var ikke så vanskelig. Da testen var ferdig fikk vi en omvisnng på campuset, vi fikk vite hvor klasseromma er, bassenget, baseball banen, tennins banene, treningssenteret, biblioteket, datarom og noen andre plasser som jeg ikke husker.
Når omvisninga var over så var det lunch og da fikk vi burger og pommes frites. Etter lunchen så gikk jeg, Gunhild, Maria og Ingrid nort til Rite Aid for å kjøpe noe vann og noe å spise, På Rite Aid så seller det alt fra mat til sminke!

Om kvelden fikk vi vite hvilke aktiviteter vi kunne vere med på, og når de forskjellige er. Jeg skal vere med på Limousine tur, baseball kamp, universal studios, glendale galleria. Vi fikk smare på root beer, noen som ikke smakte så godt! Jeg, Maria, Gunhild, Ingrid og noen finske jenter spilte mimeleken. 

  

-Tina♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tinainla

tinainla

14, Hå

Jeg er en jente på 14 år fra Hå, som skal på språkreise til California sommeren 2012. Jeg kommer til å blogge før, under og etter reisen! Det er bare å spør spørsmål viss det er noe du lurer på!

Kategorier

Arkiv

hits