Disneyland

LA: 20:10
Norge:05:10

På mandag blogget jeg ikke fordi jeg ikke hadde kamera. Men på mandag så var vi på Dodgers kamp! Det var gnske kjekt, og stor stadium.


//google//  jeg satt litt mer til venstre

På tirsdag så slappet vi egenligt bare av og solte oss. Jeg og Maria var nede i byen og leita etter et kamera i nesten 2 timer, tilsluttså fant vi et kamera or 99.99$. Vi kjøpte Canon PowerShot A 2300.//google//

 I går så var vi i Disneyland fra 09:00 - 22:00. Det var utroligt gøy men og ganske slitsomt å gå så lenge. Siden det var 4 Juli så var det ganske mye folk så det blei ganskelang kø på noen av berg og dalbanene. På noen av berg og dalbanene så kunne vi få sånn fastpass, på det fikk vi et klokke slett der vi kunne går forbi køen og rett bort til berg og dalbanen. Vi tok Space Mountain 3 ganger, splash mountain 2 ganger (blir ganske bløt på den viss du sitter fremst....),  og mange andre! På kvelden fikk vi se fyrverkeriet. Dt var stort med fargene rødt, kvitt og blått. 

kuleste bildene ever♥

-Tina♥

Én kommentar

06.07.2012 kl.20:54

bestilte du og sts explorer pass? hvis du jore det anbefalle du det?

Skriv en ny kommentar

tinainla

tinainla

14, Hå

Jeg er en jente på 14 år fra Hå, som skal på språkreise til California sommeren 2012. Jeg kommer til å blogge før, under og etter reisen! Det er bare å spør spørsmål viss det er noe du lurer på!

Kategorier

Arkiv

hits