Limo tur til Hollywood

Hei!
På søndags kveld kom jeg hjem etter 3 fantastiske uker med fantastiske mennesker! Var ganske trist å reise fra de jeg hadde tilbringt 3 uker ammen med, så det ble et par tårer på Gardermoen..

Men på tirsdag så var vi på limo tur i Hollywood(!!). Vi kjørte i en svart hummer limousine. Den var ganskestor! Vi stoppet først i Rodeo Drive, der fikk vi gå inn på hotellet der Pretty Woman er spilt inn. Det var et utroligt fint hotel! Etter vi hadde vert på hoteller gikk vi gjennom en plass som skulle ligne på en gate i Paris, var en ganske søt gate. Når vi hadde vert litt i Rodeo Drive ble vi hentet, og reste bort til Walk of Fame, der fikk vi 30 eller 40 minutter til å gå å se oss litt rundt, shoppe litt på victoria's secret. Når limoen parkerte vedsiden av Walk of Fame samlet det seg litt folk rundt limousinen, siden de trodde sikkert detvar noen kjendiser. Var ganske kult å gå rundt på walk of fame med finklær og høy heltesko! Vi var oppepå en plass (husker ikke hvor), der fikk vi e hollywood skiltet! Greide ikke å ta bilder siden det var så mørkt ute. Etter Walk of Fame reiste vi bort til Griffith Observatorium og Hollywodd skiltet. Siden det var kveld fikk vi se alle lysene over hele downtown LA! Det var så utrlogt fint. Har aldri sett en sånn utsikt før! 

Det var ganske gøy å kjøre limo i Hollywood!


-Tina♥
 

4 kommentarer

hannah

10.08.2012 kl.15:27

hei skal kanskje til la neste sommer med sts.

jeg lurer på om det var folk i alle aldre(16-18 også) eller bare rundt din alder?

hater fly! var det mye turbulens eller gikk det bra, og hvor fikk dere plasser, langt framme eller bak på 2.klassen?

svar gjerne under her :)

tinainla

16.09.2012 kl.16:11

hannah: Hei!
Det var i folk i fra alderen 14-18 :) Jeg merket ikke så mye turbulens siden jeg sov nesten hele flyturen. Men når jeg var våkn så var det nesten ingen ting, siden flyet var så stort at du ikke merker det :)) Jeg fikk plass nesten helt bakerst i flyet, men det var og et par andre som satt lenger framme og noen i 2. etasje. :))

Rebecca

30.11.2012 kl.17:08

SÅ FIN BLOGG DU HAR! OCH SÅ FINA BILDER!

I would love if you checked out my and my best friend new blog! :D <3

Mikael

07.12.2012 kl.18:23

Hej, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

Skriv en ny kommentar

tinainla

tinainla

15, Hå

Jeg er en jente på 14 år fra Hå, som skal på språkreise til California sommeren 2012. Jeg kommer til å blogge før, under og etter reisen! Det er bare å spør spørsmål viss det er noe du lurer på!

Kategorier

Arkiv

hits